NNextSecure's Safezone X day 2019

Op woensdag 18 september 2019 opent NNextSecure opnieuw haar deuren met een zeer inspirerend event! De NNextSecure Safezone X day ging voor de eerste maal van start in 2018 en dit jaar komt er weer en vervolg op deze succesvolle dag. De Safezone X day is vooral een dag van en voor klanten en partners. Op deze dag komen zij in contact met nieuwe technologieën, ideeën en pragmatische aanpak van Cyber Security- en compliance vraagstukken zoals de AVG implementatie. Het inspirerende evenement kreeg veel positieve feedback en was een uitstekend moment om met collega’s in de branche van gedachten te wisselen. Hieronder een korte impressie van de dag die het begin vormt van een serie van evenementen in dezelfde stijl. Safezone X day wordt nu al een begrip op onze weg naar een ‘Cyber Responsible Society’.

1
Inschrijvingen Safezone X day tot gisteren

Sprekers

Programma woensdag 19 september 2018

Een bijzonder evenement verdient een bijzondere locatie. Een plaats van bezinning waar je jezelf kan opladen met energie en nieuwe kennis. En vooral een veilige plaats waar je dat, samen met anderen, kan doen.

Locatie

NNextSecure’s Safezone X day vindt plaats in de voormalige St. Annakerk aan de Haagweg 1, 4814 GA Breda

Van St. Annakerk naar Annastede

Net als honderden kerken in Nederland, kreeg de neo-gotische Sint Annakerk een totale make-over. De renovatie was voor deze kerk erg bijzonder. Een glazen doos is los van de gevel geplaatst, op zijn eigen constructie van palen. Bij binnenkomst (‘Dit is het huis van God, de deur van de hemel’) wordt een zee van ruimte zichtbaar met uitzicht op grote glazen kantoorruimtes. Een ware lust voor het oog.

Registratieformulier