NNextSecure's Safezone X day 2018

Op woensdag 19 september 2018 opende NNextSecure haar deuren met een zeer inspirerend event! De NNextSecure Safezone X day ging voor de eerste maal van start. De Safezone X day was vooral een dag van en voor haar klanten en partners. Op deze dag kwamen zij in contact met nieuwe technologieën, ideeën en pragmatische aanpak van Cyber Security- en compliance vraagstukken zoals de AVG implementatie. Het inspirerende evenement kreeg veel positieve feedback en was een uitstekend moment om met collega’s in de branche van gedachten te wisselen. Hieronder een korte impressie van de dag die het begin vormt van een serie van evenementen in dezelfde stijl. Safezone X day wordt nu al een begrip op onze weg naar een ‘Cyber Responsible Society’.

1
Inschrijvingen Safezone X day tot gisteren

Sprekers

Bas van de Goor Foundation

De Bas van de Goor Foundation wil de kwaliteit van leven van mensen met diabetes verbeteren. Daarom informeren we mensen met diabetes over de positieve effecten van sport en bewegen en laten we mensen deze effecten ervaren. Zo willen we inspireren tot een sportief leven met diabetes.
Platform voor Infomatie Beveiliging

Het Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB) is hét kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland. PvIB is het platform waar informatie, kennis en ervaring over informatiebeveiliging wordt verzameld, verbeterd, verrijkt en weer wordt uitgedragen en verenigt alle betrokkenen en geïnteresseerden in het vakgebied Informatiebeveiliging.
ACES Direct

ACES Direct loopt met haar webshop voorop in de zakelijke IT-markt. De website biedt onder meer verschillende content en functionaliteiten toegespitst per branche, een gepersonaliseerde webshop en een IT-blog waar eigen accountmanagers lezers bijpraten over innovatieve ontwikkelingen, trends en weetjes.
WeGo4it

Wigo4it bouwt samen met gemeenten aan een moderne en betrouwbare informatievoorziening. Wij werken als samenwerkingspartner met gemeenten aan innovaties in het sociaal domein. Vanuit een gedeeld belang: een zo goed mogelijke dienstverlening aan de burger.
The Privacy Factory

De TPF methodiek, geleerd aan 190 professionals in DPO Academy trainingssessies en ingezet bij 150 organisaties, helpt u snel en efficiënt GDPR compliant te worden.
Boudewijn Tulkens
Oprichter
Digital Guardian

Digital Guardian delivers a DLP solution that is limited to protecting data from well-meaning or malicious insiders is no longer sufficient. The demand for data protection within your enterprise continues to grow, as does the variety of threats challenging your security team. Digital Guardian delivers Threat Aware Data Protection to Safeguard Your Sensitive Data from ALL THREATS.
Morphisec

Emerging from Israel’s national cybersecurity center, Morphisec fundamentally alters the cyber security landscape with its moving target defense technology, which keeps organizations consistently ahead of attacks. Morphisec Endpoint Threat Prevention blocks zero-days and advanced attacks in real time, before they cause any damage.

Programma woensdag 19 september 2018

De Safezone X day zal worden geopend met een welkomstwoord van Evert van Zanten.

De inspiratie sessies zullen worden gevuld met verhalen van innovatie en pragmatiek binnen de wereld van Cyber Security en AVG. Met veel trots ontvangen wij een aantal van onze klanten en partners welke met een frisse blik kijken naar de toekomst. Met een rijke diversiteit van ideeën en oplossing hopen we u te kunnen verleiden tot een bredere en kijk op Cyber Security wereld. We houden u via mail op de hoogte over onze sprekers en hun inspirerende verhalen over  innovatie en pragmatiek binnen de wereld van Cyber Security en AVG.

14:30 – 14:45 : Bas van de Goor (Bas van de Goor Foundation)

15:00 – 15:15 : Petra Graveland (Digital Guardian)

15:30 – 15:45 : Bram Sauer (ACES Direct)

16:00 – 16:15 : Ronen Yehoshua (Morphisec)

16:30 – 16:45 : Jeroen de Meijer (WeGo4it)

17:00 – 17:15 : Jessica Conquet (Platform voor Informatie Beveiliging)

17:30 – 17:45 : Boudewijn Tulkens (The Privacy Factory) 

In de Saferoom Experience kunt u direct ervaren welke nieuwe methoden & technologieën ontwikkeld door NNextSecure en partners voor u kunnen werken. Hier kunt u ook direct contact leggen met de vendoren en vragen stellen aan de experts.

NNextSecure’s Safezone X day zal rond kwart voor 6 worden afgesloten door Evert van Zanten waarna in Brabantse gezelligheid tijdens een borrel nagepraat kan worden.

 

 

Een bijzonder evenement verdient een bijzondere locatie. Een plaats van bezinning waar je jezelf kan opladen met energie en nieuwe kennis. En vooral een veilige plaats waar je dat, samen met anderen, kan doen.

Locatie

NNextSecure’s Safezone X day vindt plaats in de voormalige St. Annakerk aan de Haagweg 1, 4814 GA Breda

Van St. Annakerk naar Annastede

Net als honderden kerken in Nederland, kreeg de neo-gotische Sint Annakerk een totale make-over. De renovatie was voor deze kerk erg bijzonder. Een glazen doos is los van de gevel geplaatst, op zijn eigen constructie van palen. Bij binnenkomst (‘Dit is het huis van God, de deur van de hemel’) wordt een zee van ruimte zichtbaar met uitzicht op grote glazen kantoorruimtes. Een ware lust voor het oog.

Registratieformulier