In onze digitale samenleving staan organisaties niet meer op zichzelf maar maken deel uit van een hele waarde keten van producent tot klant, toeleveranciers en overheden. Organisaties verwerken hierbij met kritische informatie vanuit het vertrouwen dat die informatie in goede handen is en blijft.

De mogelijkheden van informatieuitwisseling nemen ook hand over hand toe, van mobiele telefoons tot aan slimme auto’s. Cyber Security bedreigingen ontstaan meer en meer door een toevloed aan interactie van mens en machine in uitgebreide eco-systemen. Daar hebben partijen dus niet alleen verantwoordelijkheid voor hun eigen handelen, maar ook mede-verantwoordelijkheid voor andere partijen in het eco-systeem.

Om te zorgen dat onze klanten in deze digitale samenleving met zelfvertrouwen en op een veilige manier zaken kunnen doen adviseren en helpen wij hen bij het opnemen van informatiebeveiliging en privacy als integraal onderdeel van de kritische bedrijfsprocessen, de juiste maatregelen te treffen en deze continu te verbeteren.

Cyberbedreigingen zijn aan de orde van de dag. Veel komt voor uit onwetend en naïef gedrag. Dat kan anders, dat moet anders.

NNextSecure helpt uw organisatie:

  • Financiële schade en reputatieschade te voorkomen
  • Haar zakelijk kroonjuwelen te beschermen
  • Te voldoen aan (inter)nationale regelgeving
  • Om Cyber Resposible te zijn

U wilt veilig informatie uitwisselen en zaken doen in de digitale economie. Wij voorzien u graag van manieren, middelen en methoden om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor een toegankelijke, veerkrachtige en integere organisatie van uw informatiebeveiliging.