Een betrouwbare digitale samenleving

De uitdaging die we samen aangaan.
Go to Manage uw Cyber Security Lifecycle

Manage uw Cyber Security Lifecycle

NNextSecure biedt een volledig Security Lifecycle Management programma. Alle fasen zijn hierbij nauwkeurig op elkaar afgestemd en zorgen voor een stabiele groei in volwassenheid van uw Cyber Security. Met ons CISO As a Service model heeft u structureel aandacht voor verbeteracties waardoor het volwassenheids niveau verhogen en u aantoonbaar Cyber Responsible bent.

Go to Borg uw Privacy en compliance

Borg uw Privacy en compliance

Privacy is één van de belangrijkste thema’s binnen Cyber Responsibility. NNextSecure helpt uw organisatie met implementatie en accountability van AVG/GDPR. Onze FG As a Service dienst ondersteunt uw organisatie na implementatie om compliant te blijven.

Go to Benut onze kennis & ervaring

Benut onze kennis & ervaring

Onze experts ondersteunen u graag met hun kennis en ervaring op het gebied van Informatie Beveiligings strategie, Governance, Identity & Access Management, uw security architectuur en compliance vraagstukken.

De volgende SafezoneXday is op 16 september 2020 met de presentatie van het Nationale Cyber koffertje.

weeks
2
2
days
0
4
hours
1
1
minutes
4
1
seconds
1
7
NNextsecure

Een betrouwbare digitale samenleving
We maken allemaal deel uit van één groot Cyber eco-systeem. Veilig zaken doen begint bij jezelf.

In onze digitale samenleving staan organisaties niet meer op zichzelf maar maken deel uit van een hele waarde keten van producent tot klant, toeleveranciers en overheden. Organisaties verwerken hierbij met kritische informatie vanuit het vertrouwen dat die informatie in goede handen is en blijft. De mogelijkheden van informatieuitwisseling nemen ook hand over hand toe, van mobiele telefoons tot aan slimme auto’s. Cyber Security bedreigingen ontstaan meer en meer door een toevloed aan interactie van mens en machine in uitgebreide eco-systemen. Daar hebben partijen dus niet alleen verantwoordelijkheid voor hun eigen handelen, maar ook mede-verantwoordelijkheid voor andere partijen in het eco-systeem. Om te zorgen dat onze klanten in deze digitale samenleving met zelfvertrouwen en op een veilige manier zaken kunnen doen adviseren en helpen wij hen bij het opnemen van informatiebeveiliging en privacy als integraal onderdeel van de kritische bedrijfsprocessen, de juiste maatregelen te treffen en deze continu te verbeteren.

  • Wij helpen u financiële- en reputatieschade te voorkomen.

  • Uw belangrijke informatie is focus in onze Cyber Security Life Cycle programma's .

  • Wij ondersteunen u bij het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van Cyber Security & Privacy.

  • Om te zorgen dat u veilig zaken doet met anderen en anderen weten dat zij dat ook met u kunnen doen.

Uw volgende stap? Laat het ons weten.