Onze diensten

For a Cyber Responsible Society

AVG effectief vanaf 25 mei 2018

weeks
3
1
days
0
0
hours
0
3
minutes
4
9
seconds
3
4
Ken uw verantwoordelijkheid en zorg dat uw data tijdig goed beveiligd is!

Volg onze Cyber Responsibility Workshop of neem contact met ons op voor deskundig advies en begeleiding.
Go to Awareness programma’s

Awareness programma’s

Helaas is menselijk gedrag nog steeds oorzaak van 90% van alle succesvolle inbraken op uw informatie infrastrctuur en inbreuk op privacy. NNextSecure heeft als enige een Cyber Awareness programma dat de kennis van uw hele organisatie over Cyber bedreigingen blijvend vergroot en meetbaar maakt.

Go to Management Consulting

Management Consulting

NNextSecure biedt verschillende professional consulting services die organisaties ondersteunen hun Cyber Security goed te beheersen of in volwassenheid te laten groeien. Deze services worden op interim basis of als abonnement service door onze professionals uitgevoerd.

Go to Cyber Security lifecycle

Cyber Security lifecycle

NNextSecure biedt een volledig Security Lifecycle Management programma. Alle fasen zijn hierbij nauwkeurig op elkaar afgestemd en zorgen voor een stabiele groei in volwassenheid van uw Cyber Security.

Go to Cyber Security services

Cyber Security services

Met ons CISO As a Service model heeft u structureel aandacht voor verbeteracties waardoor het volwassenheids niveau van Cyber Security binnen uw organisatie aanzienlijk zal verhogen en u aantoonbaar Cyber Responsible bent.

Cyber Lifecycle Management

NNextsecure

For a Cyber Responsible Society
We maken allemaal deel uit van één groot Cyber eco-systeem. Veilig zaken doen begint bij jezelf.

Cyberbedreigingen zijn aan de orde van de dag. Veel komt voor uit onwetend en naïef gedrag. Dat kan anders, dat moet anders. NNextSecure helpt uw organisatie om financiële schade en reputatieschade te voorkomen, om uw zakelijk kroonjuwelen te beschermen, te zorgen dat u voldoet aan (inter)nationale regelgeving en vooral om Cyber Responsible te zijn. U wilt veilig informatie uitwisselen en zaken doen in de digitale economie. We voorzien u graag van manieren, middelen en methoden om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor toegankelijke, veerkrachtige en integere cyber-ecosystemen. In de digitale economie en samenleving staan organisaties niet meer op zichzelf maar maken deel uit van een hele keten klanten, toeleveranciers en overheden. De mogelijkheden voor contact nemen ook hand over hand toe, van mobiele telefoons tot aan slimme auto’s. Cyber security bedreigingen ontstaan meer en meer door deze interactie van mens en machine in eco-systemen. Daar hebben partijen dus niet alleen verantwoordelijkheid voor hun eigen handelen, maar ook mede-verantwoordelijkheid voor andere partijen in het eco-systeem.

  • Wij helpen u financiële- en reputatieschade te voorkomen.

  • Uw belangrijke informatie is focus in onze Cyber Security Life Cycle programma's .

  • Wij ondersteunen u bij het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van Cyber Security & Privacy.

  • Om te zorgen dat u veilig zaken doet met anderen en anderen weten dat zij dat ook met u kunnen doen.

Cyber Security Awareness

For a Cyber Responsible Society
NNextSecure CyberSmart

Uw NNextStep

Laat ons weten hoe wij u verder kunnen helpen bij uw AVG implementatie.